Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حسین میرزایی در ارتباط تلفنی با برنامه «صبح و گفتگو» با موضوع طرح ادغام یارانه نقدی و بسته حمایت معیشتی در مجلس با اشاره به اظهارات سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس درباره چنین تصمیمی گفت: آقای قوامی عنوان کرد که به دلیل اینکه وزارت رفاه هر کسی را به بهانه‌ای رد کرده و موفق به شناسایی نشده بود، ما این طرح را ارائه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه در بسیاری از مواردِ بسته حمایت معیشتی با مسامحه رفتار شده، اظهار داشت: تا به الان سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر دیگر به لیست مشمولان اضافه شده‌اند. ما با دیوان محاسبات و سازمان بازرسی و مجموعه‌های امنیتی مکرراً نامه‌نگاری کردیم که به مردم گزارش دهند، اما سخنگوی کمیسیون تلفیق به خوداظهاری افراد در حوزه انتخابیه‌اش استناد کرده که این افراد باید بسته معیشتی می‌گرفتند، اما نگرفتند.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته‌های معیشتی تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد از کسانی که به نمایندگان مجلس رجوع کرده بودند، بسته معیشتی دریافت کرده بودند، اما بازهم اسمشان در لیست بود. عده‌ای که وضع مالی بسیار خوبی داشتند، از لیست حذف شدند، اما تعدادی از نیازمندان به صورت سیستمی و بدون هر فشار سیاسی در همان مرحله اعتراض مشمول این بسته شدند.

میرزایی با بیان اینکه ما به دو دلیل مخالف ادغام یارانه نقدی و بسته حمایت معیشتی هستیم، گفت: نخست به خاطر شبهه‌ای که به زیرساختِ متعلق به کشور وارد شده و دوماً هدف ما هدفمند کردن این موضوع برای اقشار مستضعف و نیازمند است.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته‌های معیشتی یادآور شد: مجلس در تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۸ دولت را به حذف سه دهک بالای درآمدی مکلف کرد و ما هم این کار را شروع کردیم. هم اکنون بالای ۹۵ درصد سه دهک بالای درآمدی خودرو دارند و ناخوشایند است که ما از سهم قشر مستضعف کم کنیم و به سه دهک بالا بپردازیم.

میرزایی در پایان گفت: تعداد زیادی از مردم مجبور می‌شوند که به نیابت از دیگران کارهای اقتصادی و مالی انجام دهند و در واقع مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند، اما در نهایت وضعیت بسته معیشتی کسانی که رفتار مالی خود را اصلاح کنند، خردادماه مجدداً بررسی و درباره آنها تصمیم‌گیری می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حسین میرزایی بسته حمایت معیشت بسته حمایت معیشتی بسته معیشتی یارانه نقدی سه دهک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده
  • واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی
  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
  • اختصاص ۲۰ پلاک مسکونی مشمولان قانون جوانی جمعیت در رضوانشهر
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • غربی‌ها علاقه‌مند به روابط نزدیک ایران و روسیه نیستند/ اسرائیل مخالف صنعت هسته‌ای ایران است
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل