Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سید حسن حسینی شاهرودی با اشاره به حذف یارانه برخی از اقشار ضعیف جامعه، گفت: دولت برای حذف یارانه‌ها، باید از همه سامانه‌های شناسایی دهک‌ها استفاده کند.

به گزارش مهر وی با اشاره به اینکه در بسیاری از سامانه‌ها چون سامانه ثبت اسناد و املاک و سامانه‌های بانکی اطلاعات اقتصادی خانوارها موجود است، گفت: دولت از طریق این سامانه‌ها می‌تواند ثروتمندان جامعه را شناسایی کرده و ضریب خطای خود در شناسایی دهک‌های بالای جامعه را به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت به خوبی از مکانیزم‌های شناسایی ثروتمندان جامعه بهره نمی‌گیرد، اظهار داشت: دولت باید همه دستگاه‌هایی را که به اطلاعات اقتصادی خانوارها دسترسی دارند، موظف کند که اطلاعات خود را در «سامانه هدفمندی یارانه‌ها» تجمیع کنند تا از این طریق ثروتمندان جامعه شناسایی و یارانه آنان حذف شود.

حسینی شاهرودی با اشاره به اینکه امکان این اقدام در شناسایی ثروتمندان جامعه همواره وجود داشته اما دولت اراده لازم برای این کار را ندارد، تصریح کرد: حذف یارانه نقدی از سوی دولت باید به گونه‌ای باشد که صرفا یارانه پردرآمدها حذف شود و باید این اقدام آنقدر دقیق باشد تا یارانه اقشار آسیب‌پذیر جامعه حذف نشود چرا که در مقطعی یارانه افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی هم قطع شده بود اما در مقابل برخی از افراد پردرآمد کماکان یارانه دریافت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید پرداخت یارانه به شکل هدفمند باشد، تصریح کرد: این در حالی است که پردرآمدهای جامعه و کسانی که چندین ماشین و خانه‌ لاکچری دارند، بیشترین بهره را از یارانه پنهان می‌برند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در واقع یارانه انرژی، سوخت، کالاهای اساسی و خدمات بیشتر به جیب ثروتمندان می‌رود و روستاییان دورافتاده که خانه، ویلا و خودرو ندارند و کمترین استفاده را از انرژی، سوخت و خدمات دولت می‌برند، بهره‌ای هم از یارانه پنهان نمی‌برند.

حسینی شاهرودی تصریح کرد: متأسفانه پرداخت یارانه نقدی هم عادلانه نیست که البته عدالت به معنای مساوات نیست بلکه به معنای آن است که کسی که کمترین بهره را از یارانه نقدی، غیرنقدی و خدمات دولت می‌برد، باید بیشترین یارانه نقدی به وی پرداخت شود، درحالی‌که این‌گونه نیست و این مسئله از روی خطای محاسباتی نیست بلکه اراده‌ای برای توزیع عادلانه یارانه در جامعه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه دهک اول جامعه باید دهها برابر دهک آخر از یارانه استفاده کنند، گفت: نحوه توزیع یارانه به شکل عادلانه نیست و دهک‌های پایین متشکل از هفت دهک جامعه، کمترین بهره را از یارانه می‌برند و صرفاً یک تا سه دهک جامعه بیشترین بهره را از آن می‌برند.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه هرگونه یارانه‌ای که دولت پرداخت می‌کند باید شفاف و هدفمند باشد، خاطرنشان کرد: علاوه بر یارانه نقدی، سالانه بالغ بر ۹۰۰ هزار میلیارد تومان در کشورمان سوبسید یا یارنه پنهان پرداخت می‌شود که ضرورت دارد به صورت دقیق شفاف‌سازی شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سید حسن حسینی هدفمندی یارانه کمیسیون اقتصادی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» عصر امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در تالار اندیشه سوره مهر انقلاب اسلامی برگزار شد.

حجت الاسلام موسی‌پور نماینده ولی فقیه و رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این‌مراسم گفت: در تولید محتوا و منابع فرهنگی اقدامات خوبی انجام و در جایگاه مطلوبی هستیم اما نقص ما در فرآوری و ارایه تولیدات فرهنگی است.

وی افزود: همانطور که اگر در مواد معدنی ارزش افزوده نداشته باشیم موفق نیستیم. موضوعات فرهنگی نیازمند فراوری است و در بهره‌وری از کانی‌های غنی معنوی و فکری نقص داریم و باید برای جبران این نقص فکر کرد. ما در بهره‌وری معنوی هم مشکل داریم و باید برای آن نیز فکر کرد. اندکی بهره وری در حوزه های انرژی و نفتی و مانند آن بسیاری از مشکلات کشور را برطرف می‌کند. در حوزه فرهنگی همانگونه‌که در تولید توجه می‌کنیم باید به بهره وری از این تولیدات و برداشت از آن اقدام کنیم. ما چهره های بزرگ فرهنگی داریم اما در جامعه از آثار چنین چهره هایی بهره برداری نمی‌کنیم و از آثار و برکات انها بهره‌مند نیستیم. این چهره‌ها را باید بشناسانیم و منش آنان را در جامعه ساری و جاری کنیم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان گفت: قلب سلیم، صداقت، صراحت و شجاعت از ویژگی‌های بارز حجت الاسلام مطلبی است. تبعیت محض از ولایت از دیگر ویژگی‌های ایشان است.

حجت‌الاسلام سعید فخرزاده نویسنده کتاب رضای انقلاب هم در این‌مراسم گفت: ممکن نیست کسی که در حوزه انقلاب کار می‌کند حجت اسلام مطلبی را که امام جماعت مسجد ابوذر بوده، نشناسد.

وی با بیان سوابق ۷۰ ساله انقلابی این چهره فرهنگی گفت: برای نگارش کتاب سوالات و موضوعات متعددی مطرح و نکاتی بیان شد که با لحن ساده و بیانی شیوا به رشته تحریر درآمدند و در ۷ فصل از جمله زندگینامه ، دوران حیات حوزوی، مبارزات ۱۵ خرداد و منبرها تدوین شدند.

فخرزاده گفت: حجت‌الاسلام مطلبی، الگوی متعالی چهره‌های فرهنگی و انقلابی است. معرفی چنین چهره هایی امر به معروف در جامعه است و این مهم با رونمایی از کتاب رضای انقلاب محقق شد.

کد خبر 6098576 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • "جوین" بیشترین بارندگی غرب خراسان رضوی را داشت
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان