Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اقتصادی گفت: در قانون نیامده که باید به همه اقشار جامعه یارانه تعلق گیرد، چه بسا برای بسیاری از افراد 45 هزار تومان عددی نباشد اما همین عدد قوت لایموت بسیاری از افراد کم درامد سطح پایین باشد.

سید حسن حسینی شاهرودی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره حذف یارانه دهک‌های بالا، اظهار داشت: باید قانون در این رابطه اجرا شود چراکه چند سال است قانون اجرا نشده و از مدت زمانی که مجلس برای دولت تعیین کرده می‌گذرد و هنوز سامانه مشخصی در این خصوص تشکیل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح این سامانه تصریح کرد: در عین حال که تمامی سامانه‌های موجود ظرفیت لازم برای تعیین دهک‌های جامعه را دارند باید بتوانیم تدبیری بیندیشیم که این سامانه‌ها بتوانند به یکدیگر متصل شوند. در واقع باید سامانه‌ای جامع ایجاد شود که به تمامی سامانه‌های کنونی متصل بوده و قابلیت رصد دهک‌های جامعه را نیز داشته باشد.

حسینی شاهرودی تصریح کرد: در گزارشی که مسئولان مرتبط با سامانه یارانه‌های سازمان برنامه و بودجه به مجلس ارائه دادند به نظر می‌رسد، اتفاقاتی در این خصوص رخ داده اما تا زمانی که خروجی آن را در جامعه مشاهده نکنیم نمی‌توانیم بگوییم این اقدام به سرانجام رسیده است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی با اشاره به قطع یارانه برخی از مشمولان، گفت: اخیرا شاهد بودیم که به یک باره یارانه تعداد زیادی از مشمولان که بعضا تحت پوشش کمیته امداد و یارانه بگیر قطعی هستند و جزء دهک‌های پایین محسوب می‌شوند، قطع شد که این مسئله نشان می‌دهد که سامانه کنونی، سامانه ممحض و قابل اعتمادی نیست.

وی در خصوص شناسایی و تشخیص دهک‌های بالا، ادامه داد: برای تعیین دهک‌های بالا باید درآمد، اموال و مستقلات، سهام بورس و... اقشار جامعه رصد شوند حتی قانون تصریح دارد که اگر افراد در منازل خود گاوصندوق هایی با منابع مالی دارند نیز باید رصد شود که پیش زمینه این موضوع آن است که سامانه ای جامع ایجاد شود و این منابع را رصد کند، در غیر اینصورت هرگونه حرکت نسنجیده ای باز هم به تنش‌های اجتماعی منجر خواهد شد. 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی در بخش دیگری از سخنانش پیرامون هدف دولت از پرداخت یارانه نقدی به اقشار ضعیف جامعه، گفت: این رویه برای کسانی در نظر گرفته شده که مانند اقشار پردرآمد نمی‌توانند از منابع ملی استفاده کنند. به طور مثال کسانی که میلیون‌ها تومان از یارانه برق استفاده می‌کنند، از ویلاهای مجللی برخوردار هستند و برای خود و تمامی افراد تحت تکفلشان خودروهای لوکس خریداری کرده‌اند، از یارانه عمومی انرژی استفاده می کنند اما یک روستایی از این یارانه استفاده نمی‌کند. بنابراین باید این نوع از یارانه در کنار یارانه نقدی نیز محاسبه شود و از آن مالیات اخذ شود و به  قشر ضعیف یارانه پرداخت شود.

حسینی شاهرودی در پایان خاطرنشان کرد: به هیچ وجه یارانه نباید بالسویه بین همه توزیع شود، این موضوع خلاف عدالت، خلاف قانون اساسی و خلاف قانون هدفمندی یارانه‌ها است. در قانون نیامده که باید به همه اقشار جامعه یارانه تعلق گیرد، چه بسا برای بسیاری از افراد 45 هزار تومان عددی نباشد اما همین عدد قوت لایموت بسیاری از افراد کم درامد سطح پایین باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یارانه یارانه نقدی حذف یارانه دهک بالا مجلس دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۷۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری

حسینی معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: کمیته امداد در زمینه تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی، کوتاه کردن فرآیند‌ها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری و کیفیت زندگی، پرونده مددجویان سالمند استان را به ۶۹ مرکز نیکوکاری واگذار کرده است.

او افزود: از این طریق، ۱۷ هزار و ۷۴۵ سالمند تحت پوشش مراکز نیکوکاری قرار گرفته اند.

حسینی هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها وسازمان‌های مردم نهاد عنوان کرد و گفت: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوبتر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • طرح ساماندهی اجاره بهای مسکن تأیید شد
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟